tisdag, augusti 14, 2007

där lammen tystnar

Man upptäcker mycket mer detaljer när bilens dåliga bromsar tvingar en att ta cykeln överallt.

Jag förstår att företaget i fråga syftade på dess geografiska position, men borde de inte ha tänkt igen innan de registrerade företaget och beställde skylten till entrén? Mitt Skin AB!?! Ja ja, jag fattar, läderprodukter. Men det blir lite väl mycket "hello Clarice" över det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, va lustigt, jag reflekterade faktiskt över en liknande grej när jag åkte ut till ikea idag. Åkte förbi en företagsskylt där det stod ballast. Alltså bal-last :) Den första stavningen var i en färg, och den andra i en annan. Men fyndiga var de iallafall, eller nåt :)

Men ja, (och håll med mej nu!) visst är det grymt många företag i den här stan som heter något med antingen mitt-, eller sund-!

Fast alltså, det är inte för att kommentera det som jag skriver här egentligen. Jag tänkte mest höra om du har lust att ta en fika, eller öl, någon dag framöver :) I helgen, eller i början av nästa vecka kanske?

Kram!

Daniel Storey sa...

Ballast, hehe, den var bra. Men ja, annars har de alldeles för dålig fantasi i den här stan!

Ja givetvis är det dags för en fika igen, det var länge sen nu. Jobbar hela helgen och lite mer, men från tisdag och frammåt ser det bättre ut. Jobbar du fortfarande eller? Och hur går det med mannen? Fast det kan vi iofs avhandla under fikat.