söndag, mars 04, 2007

när du vadå?

Vännerna hemifrån kom och hälsade på. På väg ner stannade de för att äta. När burgarna var uppätna och läsken slut tänkte de fortsätta färden, men hittar då inte bilnycklarna. Chauffören frågade de andra om någon av dem tagit bilnycklarna, men alla slog ifrån sig. De gick ut till bilen för att se om han kanske lämnat dem i bildörren. Sanningen visade sig vara värre än så.

Nycklarna var inte bara kvar i bilen. De satt i tändningslåset och bilen var fortfarande igång.

Nu var bara frågan hur de skulle ta sig in i den låsta bilen. De hade ju noggrant sett till så att alla dörrar var låsta eftersom bilen var full med ägodelar. Men när man ryckte i dörrarna visade det sig att en av dem hade ignorerat ordern och lämnat sin dörr olåst.

De tog sig alltså in i bilen. Frågan är bara varför ingen annan hade gjort det under de 45 minuter bilen lämnats olåst och obevakad. Ett gratis smörgåsbord för alla biltjuvar.

Men de kom fram och helgen blev fantastisk, med allt sånt som hör en grabbhelg till.

Vid en genomgång i morse visade det sig att vi allihop hade stannat till på statoil på vägen hem från nattklubben. Varenda en av oss hade i olika omgångar, på ett eller annat sätt skämtat/jävlats med kassörskan, ovetandes om varandra. Hon måste haft en kul natt.

Helgens citat: "jag upptäckte det när jag rakade röven i kroatien".

Inga kommentarer: