onsdag, maj 09, 2007

obs: ingen reklam!

En tydlig fördel med att bo högst upp i en vindslägenhet utan hiss i trapphuset, är att djävulens hantlangare, det vill säga reklambuden, inte orkar gå hela vägen upp. Eller så vet de inte om att min lägenhet existerar. Hur som helst skrattar jag skadeglatt varje gång jag kommer hem och ser hur grannarnas tidningshållare står fullproppade med skit. Min är alltid tom. Es ist wunderbaum.

4 kommentarer:

It´s all about me sa...

Min bostads-dröm är att bo högst upp i en vindslägenhet, helt underbart! Var bor du?

Daniel Storey sa...

I en underbart charmig vindslägenhet, full med vinklar, snedtak och takfönster! Det är bara en tvåa och tyvärr har jag ingen balkong, men det är en väldigt speciell lägenhet, med bland annat ett superschyst egenritat kök. Eller menar du i vilken stad? Det gör du nog,inser jag när jag läser nogrannare. Jag bor i Sundsvall. Även om min själ fortfarande verkar bo i Umeå. Eller räcker det om jag säger norrland? :D

It´s all about me sa...

Jag menade stad, men man tackar för all den andra informationen också. BARA en tvåa? Jag, Stockholmare som man är, tycker jag bor stort i en etta. Förvisso med balkong, men ändå. Tvåa för en person är i Stockholms-mått stort. Lyllo dig.

Daniel Storey sa...

Ja det är klart, det är en jätte stor lägenhet för mig, jag är rå lyllo :) Min gamla lägenhet i umeå var hälften så stor och delades dessutom med mitt x. Men ibland när man säger vindslägenhet så tänker folk vindsvåning, och det låter som mycket mer än en tvåa.