söndag, maj 13, 2007

interagering

- Hej.
- Öh.. hej?
- Jag känner dig.
- Jaha, ok. Hur då?
- Ja alltså inte på riktigt. Men just nu måste det se ut så.
- Ok. Får man fråga varför?
- På grund av han i kostym där borta. Han är jobbig.
- Jaha. Ja trevligt att råkas då.
- Ja detsamma!

6 kommentarer:

Jenny sa...

Nu ser jag inte mitt gamla musiktips, är för bakis för att gå genom alla kommentarer, men hoppas att du gillade. Nytt tips: Jason Mraz - I'm yours.

Daniel Storey sa...

Det var Obadiah Parker - Hey Ya. Jag gillade den! Om du missade svarer så berättade jag även att det finns en version av Þórir (isländsk) som är fantastisk. Den är lite dystrare. I'm Yours var min egen absoluta sommarhit i fjol. Den är bara hur jäkla bra och skön som helst. Nörd som jag är har jag faktiskt lärt mig spela den på ukulele.

Jenny sa...

Ah. Mina kompisar tycker att jag är skitlöjlig när jag kommer med musiktips, de säger att jag alltid missat en massa låtar, de är skitgamla och poppis 1984, för att jag bodde i Mexiko ett tag. All musik hittade liksom inte dit. Islandsmusiken ska lyssnas på!

Daniel Storey sa...

Haha. Det är ju bara roligt ifall någon säger att de upptäckt något man själv redan vet är bra. Om du säger att du gillar "I'm yours", så kan ju jag direkt säga; ah, den bruden har smak! Spela lite obskyr mexikansk musik för de löjliga kompisarna. Rynka på sen på näsan och säg; va? Har ni inte hört den här? Den kom ju typ 1984.

It´s all about me sa...

sen då? vad hände sen??

Daniel Storey sa...

Haha, nyfiken? Det hände ingenting. Men det blev en rätt lustig situation. Tjejen var pratglad och rolig, men på något sätt ändå inte riktigt min kopp te. I ärlighetens namn var det här är tag sen. Jag kom bara att tänka på det nu, för att jag råkade se henne i helgen. Den här gången fick hon röda kinder och vände ner blicken. Hon verkade inte alls vara lika pratglad i nyktert tillstånd :)